добре дошли в моят уеб сайт

ПРОДАВАМ  ПЧЕЛЕН  МЕД  И  ПЧЕЛНИ  ПРОДУКТИ:


ПЧЕЛЕН  МЕД  БУКЕТ                                    8 лв.кг

АКАЦИЕВ  МЕД                                             11 лв.кг

ЛИПОВ  МЕД                                                 11 лв.кг.

МАНОВ  МЕД                                                 13 лв.кг.

МАГАРЕШКИ  БОДИЛ                                   11лв.кг

МЕД ОТ КОРИАНДЪР                                     9 лв.кг.

ЛАВАНДУЛОВ  МЕД

СЪНЧОГЛЕДОВ  МЕД                                      8 лв.кг

МЕД  С  ПЧЕЛНА  ПИТА

МЕД  С  ПЧЕЛЕН  ПРАШЕЦ

МЕД  С  ПЧЕЛНО  МЛЕЧИЦЕ

МИКС  С  ОРЕХИ


============================================================================

МЕД С ПЧЕЛНА ПИТА  :  ПЧЕЛЕН МЕД БУКЕТ. НАЙ РАЗПОСТРАНЕН Е ПОЛИФЛОРНИЯ (БИЛКОВ) МЕД, СЪБИРАН ОТ МНОГОБРОЙНИ ПОЛСКИ И ПЛАНИНСКИ РАЗТЕНИЯ. ТОЗИ МЕД Е С КОМПЛЕКСНИ КАЧЕСТВА. ИМА ПОДЧЕРТАНО ЛЕЧЕБНО И ПРОФИЛАКТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА, СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ, ГИНЕКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ПРИ ХРОНИЧНИ РИНИТИ И СИНУИТИ, ПОДОБРЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА. БИЛКОВИЯТ МЕД СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ПРЕУМОРА, ЗА ОБЩО УКРЕПВАНЕ ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА И ИМА АНТИСКЛЕРОТИЧНО ДЕЙСТВИЕ.

============================================================================

АКАЦИЕВ МЕД: СЪС СПЕЦИФИЧНИЯ СИ НЕЖЕН АРОМАТ, МНОГО ПРИЯТЕН ВКУС И МНОГО БАВНО КРИСТАЛИЗИРАНЕ, ...

АКАЦИЕВ МЕД: СЪС СПЕЦИФИЧНИЯ СИ НЕЖЕН АРОМАТ, МНОГО ПРИЯТЕН ВКУС И МНОГО БАВНО КРИСТАЛИЗИРАНЕ, АКАЦИВИЯТ МЕД Е ЕДИН ОТ НАЙ-ПРЕДПОЧИТАТЕ. АКАЦИВИЯТ МЕД СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ БЕЗСЪНИЕ, СТОМАШНО-ЧРЕВНИ, ЖЛЪЧНИ ПРОБЛЕМИ, БЪБРЕЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И ДИАБЕТ. УСПОКОЯВА НЕРВНАТА СИСТЕМА  И ИМА ОБЩОУКРЕПВАЩО И АНТИ МИКРОБНО ДЕЙСТВИЕ. ДОБРЕ Е ДА СЕ ВЗИМА ПРИ КАШЛИЦА И БЕЛОДРОБНИ ВЪЗПАЛЕНИЯ.

============================================================================

 

ЛИПОВ МЕД: ЛИПОВИЯТ МЕД Е СЪС СВЕТЪЛ ЦВЯТ. ТОЙ ИМА АНТИМИКРОБНО, ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ. ...

ЛИПОВ МЕД: ЛИПОВИЯТ МЕД Е СЪС СВЕТЪЛ ЦВЯТ. ТОЙ ИМА АНТИМИКРОБНО, ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ.  ЛИПОВИЯТ МЕД СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ НАСТИНКИ, БОЛКИ В ГЪРЛОТО, БРОНХИТ, БРОНХИАЛНА АСМА. ТОЗИ НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ Е НЕЗАМЕНИМ ИЗТОЧНИК НА ВЕЩЕСТВА, Е НЕОБХОДИМ ЗА ЗДРАВЕТО НА ОЧНАТА РЕТИНА. ДОКАЗАНО Е, ЧЕ МЕДЪТ ОБРАЗУВА ЗАЩИТНА ЦИПА, КОЯТО ПОМАГА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ВЪЗПАЛЕНИЕТО И ДА СЕ УСПОКОИ ОЧНИЯ МУСКУЛ. КАКТО ТВЪРДЯТ СВЕТОВНИТЕ ИНФОРМАЦИОННИ АГЕНЦИИ, А ТАКА СЪЩО И ЛЕКАРИ. МЕДЪТ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ КОЙТО НЕ СЕ РАЗВАЛЯ. СМЯТА СЕ ЗА ЕДИН ОТ ЛУКСОЗНИТЕ ВИДОВЕ МЕД.

============================================================================


МАНОВ МЕД: АКО ИСКАШ ДА ЗАПАЗИШ МЛАДОСТА СИ, НЕПРЕМЕННО ЯЖТЕ МЕД, Е ПИСАЛ ПРЕДИ НЯКОЛКО ВЕКА ...

МАНОВ МЕД: АКО ИСКАШ ДА ЗАПАЗИШ МЛАДОСТА СИ, НЕПРЕМЕННО ЯЖТЕ МЕД, Е ПИСАЛ ПРЕДИ НЯКОЛКО ВЕКА АВИЦЕНА. ТОВА ДНЕС ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА ЗА МАНОВИЯТ МЕД. ТОЙ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ШИРОКОЛИСТНИ ДЪБОВИ ГОРИ В РАЙОНА НА СТРАНЖА ПЛАНИНА. ИМА ТЪМЕН ДО ЧЕРЕН ЦВЯТ И СПЕЦИФИЧЕН АРОМАТ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО Е БОГАТ НА МИНЕРАЛНИ ВЕЩЕСТВА. СТО ГРАМА МАНОВ МЕД СЪДЪРЖА 323 ККЛ. 77.3 ВЪГЛЕХИДРАТИ, КАЛЦИЙ, НАТРИЙ, МАГНЕЗИЙ, ФОСФОР. ТОЙ СЪДЪРЖА МОНОЗАХАРИДИ - ГЛИКОЗА, ЛЕВУЛОЗА, КОИТО СА АБСОЛЮТМО НЕОБХОДИМИ, ЗА НОРМАЛНИ ФУНКЦИИ НА ЧЕРНИЯТ ДРОБ. КАКТО И ВИТАМИНИТЕ В1, В2, PP, В12 ( OKOЛО 16 ПОВЕЧЕ В ЯБЪЛКИТЕ И КАЙСИИТЕ) В6, ФОЛИЕВА КИСИЛЕНА И БИОТИН И ДРУГИ. МАНОВИЯТ МЕД Е ПРОДУКТ КОЙТО СЕ УСВОЯВА ЛЕСНО ОТ ОРГАНИЗМА, КАТО ДОСТАВЯ ЕНЕРГИЯ И РАЗНООБРАЗНИ БИОЛОГИЧНИ ВЕЩЕСТВА. БОГАТИЯ СЪСТАВ НА МАНОВИЯТ МЕД ОБУСЛАВЯ АЛКАЛИЗИРАЩОТО МУ ДЕЙСТВИЕ, ПОРАДИ КОЕТО ТОЙ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА СПОРТИСТИ, РАБОТНИЦИ И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪЗВАНЕ С ФИЗИЧЕСТОТО НАТОВАРВАНЕ, ЗА ПРЕДОТВАРЯВАНЕ НА МУСКУЛНА ТРЕСКА И ПРЕУМОРА. КАТО ДОСТА НА ОРГАНИЗМА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО, ЛЕСНО УСВОИМИ КАЛОРИИ. МАНОВИЯТ МЕД Е ПРЕКРАСНА ХРАНА ЗА ДЕЦАТА, ЗА ХОРА КОИТО СЕ ВЪЗТАНОВЯВАТ СЛЕД БОЛЕДУВАНЕ. ТОЙ ИМА ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО И ДИУРЕТИЧНО ДЕЙСТВИЕ. МНОГО Е ПОЛЕЗЕН ПРИ ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ГОРНИТЕ ДИХАТЕЛНИ ПЪТИЩА, БЪБРИЦИ, ПИКОЧЕН МИХУР. МАНОВИЯТ МЕД Е ОСОБЕНО АКТУАЛЕН СЕГА С ИНФЕКЦИИ. ТОЙ ИМА АНТИОКСЕДАЛЕН ЕФЕКТ, ДЕЙСТВА БЛАГОПРИЧТНО ВЪРХУ ОБМЯНАТА НА ВЕЩЕСТВАТА И НОРМАЛИЗИРАНЕТО НА ПОЧТИ ВСИЧКИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ НА ОРГАНИЗМА. НАШИЯТ ОПИТ СОЧИ ВАЖНОТО МУ МЯСТО В ПРЕДОТВАРЯВАНЕТО НА ГРИПА.

============================================================================

МАГАРЕШКИ БОДИЛ: ПЧЕЛНИЯТ МЕД ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ Е ИНТЕРЕСЕН ВИД ПЧЕЛЕН МЕД. КОЙТО МНОГО РЯДКО СЕ ...

МАГАРЕШКИ БОДИЛ: ПЧЕЛНИЯТ МЕД ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ Е ИНТЕРЕСЕН ВИД ПЧЕЛЕН МЕД. КОЙТО МНОГО РЯДКО СЕ СРЕЩА В ЧИСТ ВИД. МЕДЪТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ И АРИТМИЯ.

МЕДЪТ ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ ИМА СВОЙСТВОТО НА ВИАГРА.  ПЛЕВЕЛЪТ КОЙТО ДОСКОРО СЕ ПРЕНЕБРЕГВАШЕ, ДНЕС Е ОСНОВНА СЪСТАВКА НА БЪЛГАРСКИ ПРЕПАРАТ, КОЙТО СТИМУЛИРА ФУНКЦИИТЕ КАКТО НА МЪЖКИТЕ ТАКА И НА ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ.  КОНСУМИРАЙКИ МЕД ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ НЯМА ДА Е НУЖНО ЧОВЕК ДА КУПУВА ЛЕКАРСТВА.

============================================================================

ЛАВАНДУЛОВ МЕД: ИМА ЗЛАТИСТ ЦВЯТ, СЛАДАЪК ВКУС И ПРЕКРАСЕН АРОМАТ. КРИСТАЛИЗИРА БАВНО НА ДРЕБНИ КРИСТАЛЧЕТА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН Е ПРИ НЕРВНАТА И ХРАНОСМЕЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ПРИ БОЛЕСТИ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ.

============================================================================

СЪНЧОГЛЕДОВ МЕД: ИМА СВЕТЛОКЕХЛЕБАРЕН ЦВЯТ СЪС ЗЛАТИСТ ОТТЕНЪК. ДЕЙСТВА УСПОКОИТЕЛНО ПРИ СПАЗМИ ПРИ БРОНХИТИ И ПРИ СПАЗМИ НА СТОМАШНО - ЧРЕВНИ КОЛИКИ.

============================================================================

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ                     10.00 лв. 10 млг.КЛЕЕВА ТИНКТУРА /ПЧЕЛЕН ...
ПЧЕЛНО  МЛЕЧИЦЕ                                         10.00 лв.  10 млг.
КЛЕЕВА  ТИНКТУРА /ПЧЕЛЕН КЛЕЙ/               2.50 лв.  25 мл.
ПРОПОЛИС - ПЧЕЛЕН  КЛЕЙ  /ПУРА/               1.50 лв.  10 гр.
ПРОПОЛИСОВ ВАЗЕЛИН                                     2.50 лв.    7 гр.
ПЧЕЛЕН  ПРАШЕЦ

============================================================================


ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ: ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ Е С ЖЪЛТО БЯЛ ЦВЯТ, КИСЕЛ МИРИС И УНЕКАЛЕН ВКУС. В НЕГОВИЯТ ...

ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ:  ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ Е С ЖЪЛТО БЯЛ ЦВЯТ, КИСЕЛ МИРИС И УНЕКАЛЕН ВКУС. В НЕГОВИЯТ СЪСТАВ ВЛИЗАТ ДО 18% БЕЛТЪЧНИ ВЕЩЕСТВА ОТ 10 И 17% ЗАХАР, 5,5% МАЗЛЕНИ И ПОВЕЧЕ ОТ 1% МИНЕРАЛНИ СОЛИ. ТОЗИ ВИД ПЧЕЛЕН ПРОДУК Е БОГАТ НА РАЗЛИЧНИ ВИТАМИНИ, ЕНЗИМИ, МАКРО И МИКРОЕЛЕМЕНТИ. ПО СВОЯТА ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ, ЗНАЧИТЕЛНО НАДВИШАВА КРАВЕТО МЛЯКО. ТО СЪДЪРЖА ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ БЕЛТЪЦИ, ОТ 4 - 6 ПЪТИ ВЪГЛЕХИДРАТИ, 2-3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ МАЗЛИНИ. КАКТО ПОВИШЕНО КОЛИЧЕСТВО ВИТАМИНИ, НЕЩО ПОВЕЧЕ, ПРОТЕИНИТЕ НА ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ СЕ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ЛЕСНО УСВОЯЕМИТЕ.
ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ Е ИЗПИТАНО ПРИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА СЪРДЕЧНО-СЪДОВАТА СИСТЕМА, НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ, ПРИ ТУБЕРКОЛУЗА И БРУЦЕЛОЗА, АРТРИТ И ДР. ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ СЪДЪРЖА МНОГО АЦЕТИЛХОЛИН-ВЕЩЕСТВО, РАЗШИРЯВАЩО КРЪВОНОСТНИТЕ СЪДОВЕ, ЗАТОВА ДЕЙСТВА ДОБРЕ ПРИ ХИПЕРТОНИЧНА БОЛЕСТ. ИМА ЛЕЧЕБЕН ЕФЕКТ И ПРИ ХИПОТОМИЯ.
ПЕРОДИЧНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ ВОДИ ДО НАМАЛЯНЕ ПРИСТЪПИТЕ ПРИ ПАЦИЕНТИ С БРОНХИАЛНА АСТМА И ЗНАЧИТЕЛНО ПОДОБРЯВА ТЯХНОТО СЪСТОЯНИЕ. ИМА ТАКА СЪОБЩЕНИЯ ЗА ГЕРОНТОЛОГИЧЕН ЕФЕКТ (ИМА ТОНИЗИРАЩО ДЕЙСТВИЕ, ПОДЪРЖА НАСТРОЕНИЕТО, СЪЩО ТАКА ПОДОБРЯВА ЗРЕНИЕТО, ПАМЕТТА, АПЕТИТА В НАПРЕДНАЛА ВЪЗДРАСТ.)
В РЕЗУЛТАТ НА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ ПРИ ТЕЗИ ПАЦИЕНТИ СЕ ОТБЕЛЯЗВА ПОСТЕПЕННО ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ, ПОДОБРАВА СЕ ПРИТОКА НА ВЪЗДУХ, НАМАЛЯ СЪРЦЕБИЕНЕТО, БОЛКИТЕ В ОБЛАСТА НА СЪРЦЕТО, НА СТАВИТЕ В КРЪСТА. ПОЛОЖИТЕЛНИЯТ ЕФЕКТ НА ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ СЕ ОТРАЗЯВА НА ПРОЦЕСИТЕ НА МЕТАЛОБОЛИЗМА В ТЯЛОТО НА ВЪЗРАСТНИЯ ЧОВЕК. ТАКА, СЛЕД ПИЕМА НА 50мл. ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ ДНЕВНО, ОСНОВНАТА ОБМЯНА В ОРГАНИЗМА СЕ УВЕЛИЧАВА СРЕДНО С 24%.
УПОТРЕБАТА НА ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ СЕ ОТРАЗЯВА БЛАГОПРИЯТНО НА АРТЕРИОСКЛЕРОЗАТА (ВКЛЮЧИТЕЛНО НА СЪДОВЕТЕ НА ДОЛНИТЕ КРАЙНИЦИ) НЕ САМО В НАЧАЛЕН ЕТАП,) НО СЪЩО И ПРИ ПАЦИЕНТИ С РАЗЛИЧНИ КЛЕНИЧНИ ПРОЯВИ НА ЗАБОЛЯВАНЕТО.
АНТИСЛЕРОТИЧНИТЕ СВОЙСТВА НА ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ СЕ ДЪЛЖИ ГЛАВНО НА НЕГОВИЯТ СЪДОРАЗШИРЯВАШ ЕФЕКТ, ПОЛОЖИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ  ВЪРХУ ЦЕНТРАЛНАТА НЕРВНА СИСТЕМА И НОРМАЛИЗИРАНЕ НА СЪДОВИЯ ТОНУС, КАКТО И СПОСОБНОСТА МУ, ДА НАМАЛЯВА НИВАТА НА ХОРЕСТЕРОЛА И ДА УВЕЛИЧАВА КОНЦЕНТРАЦИЯТА НА ФОСФОЛИПИДИ В КРЪВНАТА ПЛАЗМА.
ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ Е ВЪЛШЕБЕН ПРИРОДЕН ДАР, ПЪЛЕН С ПОЛЕЗНИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА - ВИТАМИНИ А, C, D, E И ГОЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА ОТ ВИТАМИНИТЕ - В  КОМПЛЕКС.
В ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ ЩЕ ОТКРИЕТЕ ЕДНА ОТ НАЙ ВАЖНИТЕ БЕЛТЪЧИНИ - ГАМАГЛОБУЛИНА ПОВИШАВАШ ЗНАЧИТЕЛНО ЗАЩИТНИТЕ СИЛИ НА ОРГАНИЗМА.

ПЧЕЛНОТО МЛЕЧИЦЕ ПОМАГА ДА ИЗХВЪРЛИТЕ ТОКСИНИТЕ, ОТРОВИТЕ ДОРИ И ТЕЖКИТЕ МИТАЛИ. СТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА И РЕГУЛИРА ФУНКЦИИТЕ НА ЕДНОКРИННИТЕ ЖЛЕЗИ, НАМАЛЯВА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ХОЛЕСТЕРОЛ В КРЪВТА И ИМА СИЛНИ ПРОТОВОВЪЗПАЛИТЕЛНИ ФУНКЦИИ. ДОБРО СРЕДСТВО Е ЗА ПРОФИЛАКТИКА И НА АНЕМИИ  И СЛЕД ОПЕРАТИВНИ ПЕРИОДИ. СПЕЦИАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ДОКАЗВАТ НЕГОВОТО ПРОТИВОРАКОВО ДЕЙСТВИЕ.
============================================================================
ПРОПОЛИС /ПЧЕЛЕН КЛЕЙ/:    ПРОПОЛИСА СЕ ИЗПОЛЗВА ОЩЕ ОТ ДРЕВНИТЕ ЕГИПТЯНИ ЗА БАЛСАМИРАНЕ НА МУМИИ. ЕДНО ПЧЕЛНО СЕМЕЙСТВО СЪБИРА ГОДИШНО БЛИЗО 60 - 80 гр. ПРОПОЛИС ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ЦЕПНАТИНИ, ЗАКРЕПВАНЕ НА ПИТИ И ЗАЩИТА ПЧЕЛНОТО ГНЕЗДО ОТ БОЛЕСТИ.
ПРОПОЛИСА /ПЧЕЛНИЯ КЛЕЙ/ ПРЕСТАВЛЯВА СМОЛИСТО ВЕЩЕСТВО С ЖЪЛТОЗЕЛЕН
ДО ТЪМНО ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ГОРЧИВ ВКУС И СПИЦИФИЧЕН МИРЕС НА РАСТЕНИЯТА ОТ КОЕТО Е ПОЛУЧЕН. С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ЦВЕТЪТ МУ ПОТЪМНЯВА. ОСНОВНИЯТ СЪСТАВ НА ПРОПОЛИСА СА: ФЛАВОНОИДИ, ОРГАНИЧНИ КИСИЛИНИ, АЛДЕХИДИ, АМИНОКИСИЛИНИ, МИКРОЕЛЕМЕНТИ И МИНЕРАЛНИ ВЕЩЕСТВА. УСТАНОВЕНИ СА НАЛИЧИЯ НА: ТИТАН, ОЛОВО, МЕД, ВАНАДИЙ, ХРОМ, НИКЕЛ, КАЛЦИЙ, НАТРИЙ, ЖЕЛЯЗО, МАНГАН, МОЛЕБДЕН, СЕЛЕН И ДР.
ПОРАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНИ БАКТЕРЕЦИДНИ И ДЕЗИНФИЦИРАЩИ СВОЙСТВА, ПРОПОЛИСЪТ ОЩЕ ОТ ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ Е ИЗПОЛЗВАН ЗА ЛЕЧЕНИЯ НА ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, РАНИ, ЯЗВИ И ДРУГИ БОЛЕСТНИ СЪСТОЯНИЯ.
ОТ ДЪЛГОГОДИШНИ НАБЛЮДЕНИЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ НА СВЕТА Е УСТАНОВЕНО, ЧЕ ПРОПОЛИСЪТ ПРИТЕЖАВА РАЗНОСТРАННИ ДЕЙСТВИЯ: БАКТЕРИОЛОГИЧНО (УБИВА ПОВЕЧЕ ОТ 100 ВИДА БАКТЕРИИ), ПРОТИВОВИРУСНО (СПИРА РАЗВИТИЕТО НА ВИРУСИТЕ), ФУНГИЦИДНО (СПИРА РАЗВИТИЕТО НА ГЪБИТЕ), АНЕСТИЗИРАЩО (ОБЕЗБОЛЯВА ДО 5,2 ПЪТИ ПО СИЛНО ОТ 2% ОТ НОВОКАИНОВ РАЗТВОР), ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО, ДЕЗОДОРИРАЩО, ПРОТИВОТУМОРНО, ПРОТИВОКАРИЕСНО, ГЕРАНТОЛОГИЧНО (ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО НА ТЪКАНИТЕ.)
ПРОПОЛИСЪТ ПРИТЕЖАВА ШИРОК СПЕКТЪР НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЦЕЛИЯ НАШ ОРГАНИЗЪМ, НА ВСИЧКИ ОРГАНИ И СИСТЕМИ.
МНОГО ВАЖНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРОПОЛИСА Е, ЧЕ НЕ УНИЩОЖАВА НОРМАЛНАТА ЧРЕВНА ФЛОРА, А УБИВА БОЛЕСТТВОРНИТЕ МИКРООРГАНИЗМИ, КАТО НЕ СЪЗДАВА РЕЗИСТЕНТНОСТ (УСТОЙЧИВОСТ СРЯМО АНТИБИОТИЦИТЕ) У ТЯХ.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНАТА УПОТРЕБА НА ПРОПОЛИСА НЕ СЕ ОТРАЗЯВА НЕБЛАГОПРИЯТНО НА ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА.

ПЧЕЛНИЯТ ПРОПОЛИС /ПЧЕЛЕН КЛЕЙ/ СЕ ПРИГОТВЯ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН: НАРЕЖЕТЕ НА СИТНИ ПАРЧЕНЦА ПРОПОЛИСОВАТА ПРЪЧИЦА, КОИТО СЕ ПОСТАВЯТ В СПИРТЕН РАЗТВОР 90-95%. РАЗТВОРИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ 10, 20 И 30%, КАТО 10, 2О И 30гр. ПРОПОЛИС СЕ ПОСТАВЯ В 100мл. СПИРТ И СЛЕД НЯКОЛКОДНЕВНО ПРЕСТОЯВАНЕ НА ТЪМНО И РАЗКЛАЩЯНЕ ПО 5-6 ПЪТИ НА ДЕН, ВНИМАТЕЛНО СЕ ОТЛИВА ТЪМНАТА ТЕЧНОСТ, ИЛИ СЕ ПРИЦЕЖДА ПРЕЗ 3-4 СЛОЯ МАРЛЯ.

ПРЕЦЕДЕНАТА ТЪМНА ТЕЧНОСТ СЕ ИЗПОЛЗВА В ДОЗИ  ДО 20 КАПКИ ТРИ ПЪТИ ДНЕВНО.

ЗА ДЕЦАТА... НА КОЛКОТО ГОДИНИ Е ДЕТЕТО ТОЛКОВА И КАПКИТЕ.

ИМА ХОРА КОИТО СА АЛЕРГИЧНИ И ЗАТОВА Е НАЙ-ДОБРЕ ДА НАПРАВИТЕ СВОЯТА КОНСУЛТАЦИЯ СЪС СВОЯТ ЛИЧЕН ЛЕКАР!!!
============================================================================

ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ: ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ Е ВТОРИЯТ ПО КОЛИЧЕСТВО ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ СЪБРАН ОТ ПЧЕЛИТЕ - ...
ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ:  ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ Е ВТОРИЯТ ПО КОЛИЧЕСТВО ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ СЪБРАН ОТ ПЧЕЛИТЕ - ПРЕСТАВЛЯВА ПОЛЕНОВИ ЗЪРНА ОТ ПТИЧЕНКИТЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ НА РАСТЕНИЯТА.
ЦВЕТНИЯ ПРАШЕЦ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗВЕСТЕН ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ, СЪДЪРЖАЩ ВСИЧКИ ОСНОВНИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА, КОИТО СА НУЖНИ НА ЧОВЕКА ЗА ПОДЪРЖАНЕ НА ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ. ТОВА ЕДВА ЛИ БИ МОГЛО ДА СЕ ОСПОРВА, ТЪЙ КАТО МНОГОКРАТНО Е ДОКАЗАНО ПОСРЕДСТВОМ АНАЛИЗИ В ЛАБОРАТОРИИ ПО ЦЯЛ СВЯТ.
ЦВЕТНИЯТ ПРАНЕЦ Е БОГАТ НА ВИТАМИНИ B12 И Е, КАКТО И НА B1, B2, B3, B5, C , D.
ПРОДУКТА СЪДЪРЖА : ЛИПИДИ, СВОБОДНИ АМИНОКИСИЛИННИ ВЪГЛЕХИДРАТИ И МИНЕРАЛИ. В ТОВА ЧИСЛО, КАЛЦИЙ, МАНГАН, ФОСФОР, ЖЕЛЯЗО, НАТРИЙ, КАЛИЙ, АЛУМИНИЙ, МАГНЕЗИЙ, МЕД И ДР.
УПОТРЕБА:
ЦВЕТНИЯТ ПРАШЕЦ Е ПРЕВЪЗХОДЕН НА ЕНЕРГИЯ И ИДЕАЛНА "ХРАНА ЗА АТЛЕТИ". ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СПОРТИСТИ, ВЗЕХА ДА ВЗЕМАТ, ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ, КАТО ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, КОЯТО ГАРАНТИРА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ.
 • АНТИБИОТИКА ИЗВЛЕЧЕН ОТ ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АКТИВЕН. С ПОМОЩА НА ЕКСТРАТ ОТ ПЧЕЛЕН ПРАШЕЦ БЕШЕ ПОСТИГНАТО НЕЗАБАВНО УНИЩОЖЕНИЕ НА НЯКОИ МИКРОБНИ КУЛТУРИ - ОСОБЕНО НА ПАТОГЕНИТЕ, КОИТО ПРИЧЕНЯВАТ ТРУДНИ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ ЗАБОЛЯВАНЕ КАТО САЛМОНЕЗА.
 • СВОЙСТВОТО НА ЦВЕТНИЯТ ПРАШЕЦ ДА РЕГУЛИРА ЧРЕВНИТЕ ФУНКЦИИ, ВЕРОЯТНО ДОПРЕНАСЯ ЗА СПОСОБНОСТА МУ ДА УНИШОЖАВА ВРЕДНАТА ЧРЕВНА МИКРОФЛОРА.
 • ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ Е ПОЛЕЗЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ОПЛАКВАНИЯТА КАТО УМОРА, АЛЕРГИИ И ДРУГИ РЕЗПИРАТОРНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ (НАПРИМЕР, БРОНХИТ, СИНУЗИТ И ПРОСТУДА.)
 • СЪЩО ТОЛКОВА ВПЕЧАТЛЯВАЩО Е, ЧЕ ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ ПОМАГА ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ЕНДОКРИННАТА СИСТЕМА, ПОКАЗВАЙКИ ОСОБЕНО БЛАГОПРИЯТНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ МЕНСТРУАЛНИ И ПРОСТАТНИ ПРОБЛЕМИ.
 • ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ Е ЕФЕКАСЕН ПРИ ЗАПЕК И КОЛИТ, КОЛИБАЦИЛОЗА, АНЕМИЯ, НАРУШЕНО КРЪВООБРАЩЕНИЕ, НЕВРАСТЕНИЯ И ДЕПРЕСИВНИ СЪСТОЯНИЯ, ЛЕСНА РАНИМОСТ НА КОЖАТА И КОСОПАД.
 • БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЪЛНОСПЕКТАРНИТЕ СИ КРЪВОИЗГРАДАЩИ И ПОДМЛАДЯВАЩИ СВОЙСТВА, ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ  Е ОСОБЕНО ПОЛЕЗЕН ЗА СПОРТИСТИ И ХАРА В ПРОЦЕС НА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ СЛЕД БОЛЕСТ. ДОБРЕ ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ ТОЙ Е ПРЕДПОЧИТАНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА НА РЕДИЦА  АТЛЕТИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА.
ПЧЕЛНИЯТ ПРАШЕЦ ПРИТЕЖАВА ДЪЛБОК БИОЛОГИЧЕН ЕФЕКТ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ПРЕЖДЕВРЕМЕННОТО СЪСТАРЯВАНЕ НА КЛЕТКИТЕ И СТИМУЛИРА  РАЗТЕЖА НА НОВА ТЪКАН.
==========================================================================

ПРЕПОРЪЧВАТ СЕ СЛЕДНИТЕ ДНЕВНИ НОРМИ:
 • ЗА ДЕЦА ОТ 3 ДО 5 ГОДИНИ - 10 -12гр.
 • ОТ 6 ДО 12 ГОДИНИ - 16 - 18гр.
 • НАД 12 ГОДИНИ НОРМАЛНА ДОЗА ЗА ВЪЗРАСТЕН - 25 - 32гр.

ЕДНА ЧАЕНА ЛЪЖИЦА ПОЕМА - 3-5гр.  МАЛКА СУПЕНА ЛЪЖИЦА - 1ОГР.
ГОЛЯМА СУПЕНА ЛЪЖИЦА - 15гр.

ЦВЕТНИЯТ ПРАШЕЦ СЕ СЪХРАНЯВА, В ПЛЪТНО ЗАТВОРЕНИ ОПАКОВКИ В ХЛАДИЛНИК.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕТО: ДНЕВНА ДОЗА ПРАШЕЦ СЕ ПРИМЕСВА С ЕДНА ДВЕ ЛЪЖИЦИ КИСЕЛО МЛЯКО И СЕ ОСТАВА ДА ПРЕСТОИ НЯКОЛКО ЧАСА (ЗА ДА СЕ ХИДРОЛИЗИРА ЦЕЛУЛОЗНАТА ОБВИВКА НА ПОЛЕНОВИТЕ ЗЪРНА И ПО ДОБРО УСВОЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕКА.) КОНСУМИРАСЕ 10-15 МИНУТИ ПРЕДИ ХРАНЕНЕ СУТРИН И ВЕЧЕР.

                                                                                                              СТ.Н.С. Д-Р БОЯН ПЪРВУЛОВ
====================================================================================
ПЧЕЛЕН ВОСЪК: ПЧЕЛНИЯТ ВОСЪК Е ВТОРИЯТ ПО ЗНАЧЕНИЕ ПРОДУКТ, КОЙТО СЕ ПОЛУЧАВА В ПЧЕЛНОТО ...ПЧЕЛЕН ВОСЪК:  ПЧЕЛНИЯТ ВОСЪК Е ВТОРИЯТ ПО ЗНАЧЕНИЕ ПРОДУКТ, КОЙТО СЕ ПОЛУЧАВА В ПЧЕЛНОТО СТОПАНСТВО. ТОЙ СЕ ОБРАЗУВА И ОТДЕЛЯ ОТ ВОСЪКООТДЕЛИТЕЛНИТЕ ЖЛЕЗИ НА ПЧЕЛИТЕ-РАБОТНИЧКИ ПРИ ОПРЕДИЛЕНИ УСЛОВИЯ. В ЖЛЕЗИТЕ ПЧЕЛНИЯТ ВОСЪК Е ТЕЧЕН, А СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО МУ НА ПОВЪРХНОСТА ВОСЪЧНИТЕ ОГЛЕДАЛЦА СЕ ВТЪРДЯВАТ И ОБРАЗУВАТ МАЛКИ ВОСЪЧНИ ПЛАСТИНКИ СЪС СРЕДНА МАСА ОКОЛО 20-25мл. ИЛИ 1кг. ВОСЪК СЕ СЪСТОИ ОТ 4,2 МИЛ. ТАКИВА ПЛАСТИНКИ. ПЧЕЛИТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ВОСЪК ПРИ НАЛИЧИЕТО НА ДОСТАТЪЧНО НЕКТАР И ЦВЕТЕН ПРАШЕЦ.
ВОСАКЪТ ИМА ПОЧТИ БЯЛ ЦВЯТ,  КОГАТО СЕ ОТДЕЛЯ ОТ ВОСЪЧНИТЕ ЖЛЕЗИ НА ПЧЕЛАТА. ТОЙ НЯМА ХРАНИТЕЛНИ КАЧЕСТВА, НО Е НЕЗАМЕНИМ ЗА УПОТРЕБА ВЪВ ФАРМАЦИЯТА, КОЗМЕТИКАТА, ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕТО И ПР.
ВОСЪКЪТ Е НЕИЗМЕННО СРЕДСТВО ПРИ ЛЕКУВАНЕ НА СИНУИТИ, СЕННА ХРЕМА, БРОНХИАЛНА АСТМА, ФАРЕНГИТИ И ЛАРЕНГИТИ. ПЧЕЛНИЯТ ВОСЪК ПРИ ЗАГРЯВАНЕ ПОЕМА ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ТОПЛИНА И ПРИ ПОСТАВАНЕ НА БОЛНИЯТ УЧАСТЪК Я ОТДАВА БАВНО. ТОВА ПОДОБРЯВА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И ТРЕТИРАНИЯ УЧАСТЪК, КОЕТО ВОДИ ДО НАМАЛЯВАНЕ НА ВЪЗПАЛИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС И РАЗНАСЯНЕ НА КРЪВОИЗЛИВИ. ВОСЪКЪТ ИМА АНТИБИОТИЧНО ДЕЙСТВИЕ, КАТО УНИЩОЖАВА БОЛЕСТВОРНИТЕ МИКРООРГАНИЗМИ, ОКАЗВА РЕГЕНЕРИРАЩО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ УВРЕДЕНИ КЛЕТКИ И ТЪКАНИ. ОМЕКОТЯВА ТВЪРДИТЕ ТЪКАНИ ПО КОЖАТА И ПРЕМАХВА БРЪЧКИТЕ
============================================================================
Уебсайт в alle.bg